Malin Bjelland -
Hjem Add Om meg

Idag var dagen her, og vi reiste til England. Det e så herlig å endelig være framme etter å ha ventet på denne dagen så lenge, men det var enromt trist å reise fra venner å familie.

Flyturen tok ca 1 time og tre kvarter. Det var en ganske morsom flytur i og med at vi alle reiste sammen og alle var så spente. Da vi kom frem til London reiste vi videre med buss i 2 timer før vi var fremme i Taunton, hvor vi nå skal bo. Da vi kom frem sto alle værtsfamiliene på skolen å ventet på oss, alle hadde skilt med navnet til den de skulle ha med seg. Jeg var den heldige vinner av å få huset rett over gaten til skolen. Huset var også veldig fint og stort.

Familien tok meg veldig godt imot. Den består av to jenter, ei på 12 og ei på 8, en mor og en far, og nå i de neste to ukene skal også en utvekslingsstudent fra Hellas bo her med meg. Familien virker veldig bra. Jeg har brukt dagen idag etter jeg kom frem til å turne med jentene, spise en enromt god middag og se x-factor med familien. Før jeg klokken 9 fant ut ar jeg skulle gå å legge meg, ettersom jeg var så sliten etter den lange dagen.

Jeg har ikke så mange bilder fra idag, i og med at jeg har tatt mest film. Jeg har planer om å etter denne uken sette alle klippene mine til en film, som jeg også kommer til å legge ut her.

Fikk også ett lite glimt av stonehenge idag.

Er så sykt å tenke på at jeg nå skal bo med denne familien dette skoleåret. Men etter intrykket jeg fikk idag virker det ikke som det skal bli noe problem.

- Malin

 • 4

  Hei jeg heter Malin Bjelland, 17 år og kommer fra Stavanger. I den kommende skoleåret skal jeg studere ved Sommerset College i England. Og jeg skal bo hos en vertsfamilie ganske sør i England som heter Taunton. (Omtrent 2 timer med tog fra London)

  I forhold til andre organisasjon folk reiser med som utvekslingstudenter, er mitt program ganske annerledes. Jeg reiser med 15 andre medie elever ned til England, hvor vi skal slå oss sammen med 15 engelske og danne en klasse. I tillegg skal også 15 elever fra formgivingsfaget være med. Vi starter på skole i Stavanger hvor vi skal gå i to uker før vi sammen reiser til England. Rundt juletider reiser vi også sammen hjem for å ta tentamen og sluttprøver hjemme på norsk skole, og vi får også muligheten til å tilbringe juleferien hjemme, før vi reiser tilbake. Eksamener og sluttprøver som kommer på slutten av året tar vi også i Norge. Dette er dermed et år som blir godkjent på samme måte som om man hadde gått skoleåret i Norge. 

  Det er nå 3 uker til avreise til England. Jeg gleder meg veldig, og er veldig spent på hvordan dette programmet fungerer. Det er også veldig kjekt at jeg får muligheten til å tilbringe denne turen sammen med 2 av mine veldig gode venner fra klassen jeg gikk i i år. For ett par dager siden fikk jeg brev fra vertsfamilien min, og de virket veldig greie. Håper alt viser seg å svare til forventingene. 
  Og håper dere vil følge meg gjennom dette året og min reise:)  - Malin

 • Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde