Malin Bjelland -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

I går var jeg så heldig å få bli med Håvard og hans vertsmor en tur til Bristol. Bristol er nærmeste storby til Taunton, som jeg bor i. Vi tok toget til Bristol, noe som tok oss 30-40 min. Da vi kom der var jeg helt i ekstase. De hadde jo alt, alle butikker man finner i London, men her slepper man alle de ekstra turistene. Byen var veldig fin, og veldig koselig. 


Togstationen


Som dere ser blir det vanskelig å holde lommeboka vekke fra denne byen!

Vi fikk gått rundt i byen å shoppet og sett oss rundt. Det var enormt mange butikker å velge i, så vi har allerede bestemt oss for å fra tilbake om ikke så altfor lenge. Vi må jo også få vist de andre i klassen denne fine byen.. 

På vei hjem gikk meg og Håvard innom pizzahut å bestilte oss en kjempe god pizza. Har alltid hørt så mye snakk om dette spise stedet, men har aldri fått smakt det, så nå kan jeg også krysse det av lista over steder å spise.. Det var faktisk veldig godt, og jeg vil faktisk anbefale det videre til andre pizzaglade mennesker.

Les også Håvard sin blogg >>HER<<

- Malin

 • 2

  Idag var første dag med den klassen vi skal gå med resten av året. De var færre folk enn det forrige klassen så disse var bare 8, og de andre vi gikk med forrige uke var 15. Det vil si at vi nå er flere norske enn engelske i klassen, men det betyr ikke at vi kan snakke norsk på skolen. De vi skal gå med nå virket også litt mer innelukket enn den andre klassen, men får vell bare prate masse til dem i lykke om at de åpner seg mer..;) Men de virket som greie folk, og ikke minst veldig kreative, så jeg tror det vil bli et veldig kjekt år i klasse med dem! 

  Vi er også så heldige at de har åpnet en Starbucks på skolen. Egentlig veldig greit på en trøtt mandags morgen.. 

   
  Ett av de fine Engelske nabolagene

  Har egentlig ikke så mye annet å fortelle fra denne dagen. Dro en tur innom byen idag også, selvfølgelig. Var egentlig for å plukke opp ett par bukser å River Island som ble spesial bestilt til de korte beina mine. En spesiell shoutout til de, som endelig har bukser som er korte nokk i beina til meg!.. Fikk også kjøpt et par nødvendigheter på Primark mens jeg var der. Og hele resten av dagen ble egentlig brukt til å skrive norsk oppgave, med en liten pause hvor jeg fikk Skypet med ei venninne. Kjenner jeg begynner å savne venner hjemme i Norge litt, men har ikke blitt noe veldig gale enda ettersom jeg har det så kjekt her. Så satser på jeg kommer meg gjennom til jul uten noen stor breakdown.. 

  - Blogges igjen senere - 

  - Malin

 • 0

  Det er utrolig fint her i Taunton. Det har også vært veldig fint vær mens vi har vært her, det har resultert i at vi har brukt flere dager i de fine parkene de har her. Idag dro meg og vertssøsteren min på besøk til en av de andre norske som er her som også har en værtssøster på samme alder som min. Vi dro alle til parken å lekte i lekeparken og kjøpte selvfølgelig is. 


  Marie på sklia

   
  Værtssøstrene

  Var en veldig fin dag, med masse sol og hele 21 grader. Elsker også naturen her nede, alt er så fint og ser veldig annerledes ut enn Norge. Liker også at de har så mange og store parker, perfekt til piknik, joggetur, og generelt soldager ute. Kommer nokk til å tilbringe mange dager der før det begynner å bli kaldt igjen. De har også løp i parken hver lørdag morgen, som jeg har tenkt å melde meg på etter hvert. Jeg vil si de har mer sosiale sammenkomster her enn hva vi har i Norge, eller etter hva jeg har fått inntrykk av. Vi har også vært på et fish and chips event med nabolaget til hun ene i klassen. Hvor alle bestilte mat, hadde med tepper og stoler, og det kom en å sang for alle. Det var veldig koselig å være med på, å jeg håper det blir flere eventer som det. 


  Meg og værtssøsteren min Saffron

  Imorgen er det skole igjen. Da skal vi møte klassen vi skal gå i for første gang, så jeg lurer veldig på hvordan det blir, satser på de er greie folk de også. Tror vi skal sette igang med et prosjekt om å lage en webb side eller noe, men kan fortelle mer om det imorgen når jeg er helt sikker på hva det skal gå ut på. 

  - Malin

 • 5

  Da var første uke, eller første skole uke ferdig i England. Så langt har England vært veldig bra, eneste nedtur var å bli matforgiftet. Ble mat forgiftet av KFC, og det var ingen god opplevelse, men trengte heldigvis bare en dag vekke fra skolen.

  Vi begynte skolen på tirsdag, ettersom det var bankholiday på mandag. Men jeg vil si skolen begynner på ordentlig på mandag. Da skal vi møte elevene vi vanligvis skal gå i klasse med, og vi skal begynne å følge vår faste timeplan. Denne uken har vi gått i klasse med de som egentlig går ett år under oss, men det var mange kjekke ansikter i den klassen, og ble kjent med et par av de. Men gleder meg også til mandag for å møte de andre.

  Vi har allerede blitt stamkunder ved en veldig god kafé her i England. Til å annefale, Coffie#1. (Allerede 3 stempel i avtalekortet)

  Vi har hatt flere turer til den fine parken som ligger like ved der jeg bor. Veldig koselig park, og perfekt til piknik!

  Vi har også gått mye rundt i byen. Shoppet, vært på kafe og bare gått rundt. Det er vedlig fasinerende å se på de englske husene og naturen som er her. Det er smale gater. Små rekke hus lagd i stein. Og det er mye grønn natur rundt oss, med mye jorde og land.

  Og overskende nokk har ikke den engelske familien min servert meg te enda. Men fikk dra til en av de andre studentene for å få servert te.

  Og sist men ikke minst så har vi Tesco, den lokale matvare butikken. Butikken som har alt. Iforhold til Norske butikker er den gigantisk, men alle Engelske kaller den liten, så får vente å se hva de mener med stor. Idag fant vi verdens største chips i hyllene.

  Skal prøve å blogge litt bedre neste uke, og ikke ende opp med ett oppsamlings innlegg;)

  -Malin

 • 0

  Her er en liten film hvor jeg har satt sammen forskjellige filmklipp fra min ankomst til England:

  - Malin

   

 • Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde