Malin Bjelland -
Hjem Add Om megNokk en innholdsrik uke har gått. Denne uken har jeg blandt annet fått gått på kino, spist sushi, dratt på sykkelturer, tatt bilder til skoleprosjekt, sagt hade til flere venner (:(() og gått min siste dag på Bergeland (den norske skolen) for denne gang. Og nå er jeg klar for å reise til England på søndag. At jeg faktisk reiser på søndag er helt sykt å tenke på, det går virkelig bare ikke opp for meg. Både gruer meg til å reise fra alle, men gleder meg også enormt mye til å reise. Aner ikke hva jeg skal forvente og hva som kommer meg i møte i mitt kommende år i England, men er også det så gjør det så spennende å reise.
Imorgen må jeg også begynne med pakkingen, kjenner det blir vanskelig å skulle få plass til alt ned i en koffert.. Men satser på å få sendt bort eventuelle ting som ikke skulle få plass. 

- Malin

 • 3

  Jeg var så heldig å få arrangert surprise party av mine snille venninner. 

  Jeg ble bedt om å ta på fine klær for å møte jentene mine på jentekveld. Da jeg kom inn i huset og opp trappen sto alle der og overrasket meg. Hele 30 stykker dukket opp for å bli med på surprisen. Dette var enormt koselig gjort, og jeg ble kjempe gla da jeg kom opp trappen å så hva de hadde stelt istand til meg. Kjempe takknemmelig for å ha så greie venner som disse, blir tungt å reise fra. Tusen takk for en kjempe fin kveld, og med så masse herlige folk! 

   

  Nå er det kun 6 dager igjen til avreise, og bør vell kanskje snart tenke på å begynne å pakke? Kjenner at det enda ikke helt har gått opp for meg at jeg skal reise, alt føles så uvirkelig, men nå er det virkelig ikke lenge til!!

  - Malin

 • 6

  Denne uken har gått i alt fra foto-rebus på skolen hvor vi måtte ta bilde av forskjellige hendelser (eks. kysse en fisk) til å male huset, være med venner, og spille min siste kamp med fotball laget. Sommeren bestemte seg jo også for å komme denne uken, så jeg har prøvd å fått utnyttet det så godt så mulig. En dag var vi for eksempel ute på en koselig piknik.  
  Alt i alt har uken vært veldig bra (selvom den startet med skolestart..). Det var så mange nye kjekke folk jeg skal gå i klasse med dette året, at det bare har vært kjekt å være på skolen, og jeg gleder meg masse til å reise med dem til England. 

  Satser på at neste uke blir like bra!

  - Malin

 • 0

  Det er mange ting man må gjøre før man skal flytte hjemmefra. Først av alt må man ha ordnet med forsikring og helsekort. Jeg har også tenkt å ta lappen når jeg er i England, ettersom man kun trenger å ha fylt 17 år for å ta det. Så jeg har også sendt mail til eventuell kjørelærer for å få satt opp timer. Også har vi selvfølgelig også arbeid med stipend og lignende man må ordne for å få støtte for å studere borteboende.

  Jeg reiser jo ikke akkurat via en organisasjon når jeg nå reiser, men gjennom en skole. Som nevnt tidligere drar vi sammen en hel klasse, pluss noen elever fra formgiving. Dette er noe som pågår hvert år, og de har dermed mange værtsfamilier som også stiller opp hvert år for nye elever. Jeg vet for eksempel at min værtsfamilie har hatt elever flere ganger før. De prøver selvfølgelig å finne best mulig matcher med familie og elver for alle som reiser. Vi har både skrevet brev og spilt inn video der vi snakker om oss selv, for å få fremstilt oss til familien på en best mulig måte. Etter jeg har snakket med folk i klassen, virker det også som de har lykkes med dette på en god måte.   Ellers bruker jeg dagene på å male huset for å tjene litt ekstra penger før jeg skal reise, og tilbringer dagene så mye jeg kan med venner før jeg må reise fra dem. Kjenner det kommer til å bli tungt.., men gleder meg selvfølgelig også veldig mye til å reise. 

  - Malin

 • 3

  Da var første skoledag unnagjort, og det er 13 dager til jeg reiser. Jeg er veldig fornøyd med klassen, og det virker som noen kjekke folk å oppleve England med. 

  Idag fikk vi mer praktisk informasjon over året i England og hvordan det er lagt frem. Det virker som et veldig bra opplegg, og jeg er veldig glad for at jeg valgte denne måten å reise utveksling på. Det eneste som sjokkerer meg er at det er flere i klassen som enda ikke har fått kontakt med værtsfamilie, men satser på det kommer snart. 

  Vi fikk også timeplan idag over de neste to ukene vi skal gå i Norge. Og imorgen begynner skolen for fullt, (klar?). Men heldige var vi som ikke trenger å begynne skoledagen før 9 omtrent hver morgen. 

  - Malin

 • Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde