Half term (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Half term

Denne uken har vi hatt vinterferie, også kalt half term. Selvom det stikker litt i hjerte hver gang jeg får en snap eller ser et nytt instagram bilde av folk på skiferie, har jeg hatt en veldig fin ferie jeg også. Selv uten snø og snowboard på bena..

Begynnelsen av ferien brukte jeg til å bare slappe av å være med venner. Så på onsdagen dro jeg med Jessie til Cornwall og var der til fredag. Det var veldig koselig, og en veldig fin plass. Vi var faktisk på punktet lengst sør i hele England. Det var mange fine strender og flere fine små byer. 
Vi gikk flere turer langs strendene, og gikk ut i landsbyen for å spise lunsj osv. Besteforeldrene hennes, som vi bodde hos, var også veldig husvarme og koselige. Ikke for å snakke om de gode middagene de disket opp.. 

DCIM\100GOPRO\G0280074.

Det regnet en del når vi var der, men har allerede planlagt ny tur senere mot sommeren når det er varmt og fint. Synes det var en utrolig fin plass, og vil uten tvil dra tilbake. Så glad for å ha blitt kjent med Jessie, som kan vise meg slike plasser.

Nå sitter jeg på bussen på vei til London for å møte ei vennine som er på tur fra Norge, blir utrolig bra!!

Håper dere også har en fin ferie

- Malin


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde