Rutiner i hverdagen (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Rutiner i hverdagen

Ettersom jeg har vært i England en liten stund nå allerede begynner rutinene å falle på plass igjen, og det er egentlig ganske herlig. Kjenner at når jeg bor i ett nytt land og når det er så mye spennende så skjer hele tiden, både med skole, reise programmer og ting vi finner på selv så er det veldig lett å legge rutinene litt på hylle og bare leve på en sky. Derfor er det ganske deilig når jeg faktisk endelig klarer å ha litt rutiner på hverdager.

Idag har vært en slik dag hvor jeg har klart å holde meg til planene mine, og fått veldig mye ut av dagen. Dagen begynte klokken 8 da jeg sto opp for å gjøre lekser før skoledagen begynte (..venter alltid med å gjøre ting i siste liten, kanskje noe jeg burde jobbe med), så begynte skoledagen klokken 10. Elsker onsdager, begynner klokken 10 og alt dagen består av er en dobbel time med engelsk. Engelsk timene er også ganske kjekke i og med at vi har verdens morsomste lærer, og fortiden jobber med The Great Gatsby. 

Etter skolen dro meg og Anders til løpebanen rett utfor skolen å løpte intervaller. Det var faktisk veldig kjekt helt til vi ble kastet ut når ungdoms skolen som eier banen skulle ha friminutt og vi måtte løpe rundt parken hvor en hund angrep meg da jeg skulle jogge forbi. Hunden tok faktisk tak i det ene benet mitt og klorte hull i tightsen..:( Men ble litt bedre da jeg kom meg hjem å spiste en god lunch før jeg dro ut igjen for å møte Ruth.

 

Meg å Ruth jobber sammen i gruppe på presentasjon og har funnet ut at det er en veldig god ide å gjøre leksene på kafé, hvertfall ettersom den snille moren hennes spanderer kaffe på oss ettersom vi er gode til å jobbe.. Noe som kanskje er litt rart er at alt i denne byen stenger i 5 tiden, men Starbucks har faktisk åpent helt til 7:oo, så da ble vi sittende der helt til vi ble kastet ut.. Synes det er litt trist at alt i byen stenger så tidlig, spesielt på dager hvor vi slutter 5.., men det er kanskje smart også, hjelper meg til å spare litt penger haha.

Dette var egentlig min dag, og nå har jeg bare tenkt å slappe av til jeg skal legge meg. Er egentlig ganske trøtt allerede, så blir nokk ikke så lenge til! Ellers gleder jeg meg veldig til helgen for da skal vi til Cardiff med social programmet på skolen, så da får jeg sett Wales også. 

Håper du også har hatt en fin dag!

Malin

 


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde