Høstferie (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Høstferie

Grunnet stor medie oppgave og en veldig travel høstferie har det blitt lite blogging. Men nå er jeg tilbake til den normale hverdagen og skal bli bedre, lett å glemme det bort mellom alt som skjer. 

I høstferien var jeg så heldig å få besøk av mamma og mormor og morfar i noen dager. Da møtte jeg dem først i London før vi reiste hjem hit og jeg fikk vist dem hvor jeg bor, skolen osv. Så tok de meg også med til Bath, og den var en enormt fin by. Det er en by ganske så annerledes enn de andre engelske byene jeg har besøkt, så mer ut som en gammel romersk by. Bygningene og alt var veldig gjennomført, det var veldig rent der og alt så bare veldig bra ut. 
I tillegg til dette besøkte jeg også Exeter, som er en annen by her i England. Litt større enn den byen jeg bor i nå, så dit dro jeg med en engelsk venninne for å shoppe. Veldig bra shopping der, noe som er veldig kjekt ettersom det kun er en liten togtur unna.. 
Ellers ble høstferien brukt sammen med venner. Vi hadde for eksempel taco kveld, noe som ble ganske ironisk ettersom det er det nærmeste vi har kommet norsk mat mens vi har vært her.. 

I London så vi også Lion King musikalen. Og den var helt enormt bra. Kostymene, rekvisittene, skuespillerene og musikken, alt var veldig bra. Om du ikke har sett den allerede, anbefaler jeg det veldig! 


Kirke i Bath

- Oppdateres snart -


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde