Siden sist: Bilder + Film (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Siden sist: Bilder + Film

Hei igjen! Etter mye kjeft fra venner og familie har jeg funnet ut at jeg rett å slett måtte få opp bloggingen igjen. Det har skjedd mye siden sist og det er vell kanskje derfor jeg har satt bloggingen litt til side. Uansett så skal jeg bli bedre nå, ser dette er den beste måten å holde folk oppdatert på hva som skjer her borte.

Det mest spennende som har skjedd siden sist er vell at jeg har vært i Dismaland, London og på Skern Lodge.

Dismaland
Dismaland er en "fornøyelses park"/kunst utstilling laget av Banksy og andre kunstere. Det var veldig kult, og noe helt annet enn alle andre utstillinger jeg har vært på. Det skulle være en motsetning til Disneyland, for eksempel så skulle alle som jobbe der være små frekke og sure, og bare virke som de hatet jobben sin (noe som egentlig var ganske morsomt). Selve kunsten var også ganske kjekk å se på, istedenfor de normale maleriene en forbinder med museum hadde de tatt opp samfunnsaktuelle tema å laget kunst av det. Det går også rykter om at han ene vakten som jobbet der er Bansky, så hvem vet kanskje jeg har sett Bansky (:OO). 
Til sammen sto vi 9 timer i kø for å komme inn hit, men må faktisk si det var vell verdt det. Vi prøvde først på lørdagen å måtte stå i kø etter som vi ikke hadde forhåndsbestilte billetter, de ble utsolgt på 10 minutter.. Og vi var ikke de eneste som ville inn dit uten billetter. Vi sto 5 timer i kø, å kom akkurat helt fremderst i køen da de ikke slapp inn flere. Men heldigvis var det utrolig fint vær denne dagen, plassen vi var på var utrolig fin og vi byttet på å holde av plass i køen, så det var en fin dag likevel. Men slfølgelig surt å akkurat ikke ble sluppet inn. Vi bestemte oss da for å prøve igjen på tirsdagen og da kom vi veldig tidlig, så vi ble garantert plass men måtte likevel stå i kø i flere timer før vi ble sluppet inn. Men samme denne dagen, vi byttet på å stå i kø, og med fint reisefølge klarer vi oss uansett!


 Skern Lodge
Vi norske på programmet, min klasse + kunst klassen, dro på camp til en plass som kalles Skern Lodge. For hjemme i Norge som har vært på Evje, så ligner det den plassen. Det er en camp som tilbyr masse forskjellige aktiviteter, vi klatret og rappellerte, zip linet, raftet, hadde bonfire og andre forskjellige team building aktiviteter. Det var veldig kjekt, og vi fikk også sjangs til å bli bedre kjent med kunst klassen. 

Jeg lagde en liten video fra denne turen: 


London
Jeg dro også til London en søndag for å treffe tante som var der med jobben. Det var veldig koselig og kjekt å se tante igjen. Vi gikk rundt i Nothing Hill, shoppet og spiste god(!!) mat (kan faktisk ikke huske sist jeg ble såå mett..). Nothing Hill var også en veldig fin bydel, sist jeg var i London fikk jeg ikke gått innom her. Men det var veldig kult for de hadde utrolig mange vintage butikker og store marked der de solgte alt mulig. 


Gate i Nothing Hill med omtrent bare vintage butikker

Skal bli bedre på bloggingen fremover! Idag sitter jeg hjemme å gjør lekser. Læreren vår hjemme i Norge har høstferie, og det var hun vi skulle ha idag (via videokonferanse), dermed har vi fått oppgaver å jobbe med hjemme. Og i tillegg har jeg engelsk presentasjon til imorgen..

- Malin

  • 06.10.2015 kl.14:13
  Flotte bilder :) og fin blogg:) London er en fantastisk by!!!
  06.10.2015 kl.14:31
  missmommy.blogg.no: Tusen takk, ja helt enig!:))  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde