Bristol (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Bristol

I går var jeg så heldig å få bli med Håvard og hans vertsmor en tur til Bristol. Bristol er nærmeste storby til Taunton, som jeg bor i. Vi tok toget til Bristol, noe som tok oss 30-40 min. Da vi kom der var jeg helt i ekstase. De hadde jo alt, alle butikker man finner i London, men her slepper man alle de ekstra turistene. Byen var veldig fin, og veldig koselig. 


Togstationen


Som dere ser blir det vanskelig å holde lommeboka vekke fra denne byen!

Vi fikk gått rundt i byen å shoppet og sett oss rundt. Det var enormt mange butikker å velge i, så vi har allerede bestemt oss for å fra tilbake om ikke så altfor lenge. Vi må jo også få vist de andre i klassen denne fine byen.. 

På vei hjem gikk meg og Håvard innom pizzahut å bestilte oss en kjempe god pizza. Har alltid hørt så mye snakk om dette spise stedet, men har aldri fått smakt det, så nå kan jeg også krysse det av lista over steder å spise.. Det var faktisk veldig godt, og jeg vil faktisk anbefale det videre til andre pizzaglade mennesker.

Les også Håvard sin blogg >>HER<<

- Malin


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde