Første dag med den nye klassen (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Første dag med den nye klassen

Idag var første dag med den klassen vi skal gå med resten av året. De var færre folk enn det forrige klassen så disse var bare 8, og de andre vi gikk med forrige uke var 15. Det vil si at vi nå er flere norske enn engelske i klassen, men det betyr ikke at vi kan snakke norsk på skolen. De vi skal gå med nå virket også litt mer innelukket enn den andre klassen, men får vell bare prate masse til dem i lykke om at de åpner seg mer..;) Men de virket som greie folk, og ikke minst veldig kreative, så jeg tror det vil bli et veldig kjekt år i klasse med dem! 

Vi er også så heldige at de har åpnet en Starbucks på skolen. Egentlig veldig greit på en trøtt mandags morgen.. 

 
Ett av de fine Engelske nabolagene

Har egentlig ikke så mye annet å fortelle fra denne dagen. Dro en tur innom byen idag også, selvfølgelig. Var egentlig for å plukke opp ett par bukser å River Island som ble spesial bestilt til de korte beina mine. En spesiell shoutout til de, som endelig har bukser som er korte nokk i beina til meg!.. Fikk også kjøpt et par nødvendigheter på Primark mens jeg var der. Og hele resten av dagen ble egentlig brukt til å skrive norsk oppgave, med en liten pause hvor jeg fikk Skypet med ei venninne. Kjenner jeg begynner å savne venner hjemme i Norge litt, men har ikke blitt noe veldig gale enda ettersom jeg har det så kjekt her. Så satser på jeg kommer meg gjennom til jul uten noen stor breakdown.. 

- Blogges igjen senere - 

- Malin • Anne
  10.09.2015 kl.13:06
  Kan du lage en house tour? (bilde eller video)
  13.09.2015 kl.12:16
  Anne: Ja, det kan jeg få gjort denne uken! :))  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde