Enda en fin dag i parken (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Enda en fin dag i parken

Det er utrolig fint her i Taunton. Det har også vært veldig fint vær mens vi har vært her, det har resultert i at vi har brukt flere dager i de fine parkene de har her. Idag dro meg og vertssøsteren min på besøk til en av de andre norske som er her som også har en værtssøster på samme alder som min. Vi dro alle til parken å lekte i lekeparken og kjøpte selvfølgelig is. 


Marie på sklia

 
Værtssøstrene

Var en veldig fin dag, med masse sol og hele 21 grader. Elsker også naturen her nede, alt er så fint og ser veldig annerledes ut enn Norge. Liker også at de har så mange og store parker, perfekt til piknik, joggetur, og generelt soldager ute. Kommer nokk til å tilbringe mange dager der før det begynner å bli kaldt igjen. De har også løp i parken hver lørdag morgen, som jeg har tenkt å melde meg på etter hvert. Jeg vil si de har mer sosiale sammenkomster her enn hva vi har i Norge, eller etter hva jeg har fått inntrykk av. Vi har også vært på et fish and chips event med nabolaget til hun ene i klassen. Hvor alle bestilte mat, hadde med tepper og stoler, og det kom en å sang for alle. Det var veldig koselig å være med på, å jeg håper det blir flere eventer som det. 


Meg og værtssøsteren min Saffron

Imorgen er det skole igjen. Da skal vi møte klassen vi skal gå i for første gang, så jeg lurer veldig på hvordan det blir, satser på de er greie folk de også. Tror vi skal sette igang med et prosjekt om å lage en webb side eller noe, men kan fortelle mer om det imorgen når jeg er helt sikker på hva det skal gå ut på. 

- Malin


 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde