Første uke i England (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

5

Første uke i England

Da var første uke, eller første skole uke ferdig i England. Så langt har England vært veldig bra, eneste nedtur var å bli matforgiftet. Ble mat forgiftet av KFC, og det var ingen god opplevelse, men trengte heldigvis bare en dag vekke fra skolen.

Vi begynte skolen på tirsdag, ettersom det var bankholiday på mandag. Men jeg vil si skolen begynner på ordentlig på mandag. Da skal vi møte elevene vi vanligvis skal gå i klasse med, og vi skal begynne å følge vår faste timeplan. Denne uken har vi gått i klasse med de som egentlig går ett år under oss, men det var mange kjekke ansikter i den klassen, og ble kjent med et par av de. Men gleder meg også til mandag for å møte de andre.

Vi har allerede blitt stamkunder ved en veldig god kafé her i England. Til å annefale, Coffie#1. (Allerede 3 stempel i avtalekortet)

Vi har hatt flere turer til den fine parken som ligger like ved der jeg bor. Veldig koselig park, og perfekt til piknik!

Vi har også gått mye rundt i byen. Shoppet, vært på kafe og bare gått rundt. Det er vedlig fasinerende å se på de englske husene og naturen som er her. Det er smale gater. Små rekke hus lagd i stein. Og det er mye grønn natur rundt oss, med mye jorde og land.

Og overskende nokk har ikke den engelske familien min servert meg te enda. Men fikk dra til en av de andre studentene for å få servert te.

Og sist men ikke minst så har vi Tesco, den lokale matvare butikken. Butikken som har alt. Iforhold til Norske butikker er den gigantisk, men alle Engelske kaller den liten, så får vente å se hva de mener med stor. Idag fant vi verdens største chips i hyllene.

Skal prøve å blogge litt bedre neste uke, og ikke ende opp med ett oppsamlings innlegg;)

-Malin • 05.09.2015 kl.10:10
  Ååå! Høres kjempe morsomt ut! Kos deg masse! :)
  05.09.2015 kl.10:27
  Åh, så utrolig kult at du har dratt til England! Har hatt veldig lyst å være utvekslingsstudent i Australia, men det blir ikke noe av.. Kjempe fine bilder du har tatt også :)

  Ukens blogg er på bloggen, meld deg på om du vil :)

  Ha en fin dag!
  07.09.2015 kl.00:55
  Ragnhild Kvæl: Tusen takk, ja annbefaler virkelig å dra utenlands å studere, virkelig noe du burde vurdere! Å syns jeg gikk glipp av det nå, men får melde meg på ved en senere annledning;)
  07.09.2015 kl.07:01
  Så kjempe gøy ut! Utrolig pene bilder <3
  07.09.2015 kl.18:28
  Amalie: Tusen takk!<3  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde