Første hele dag i England (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Første hele dag i England

Idag var første hele dag på Engelsk jord. Det var null skole idag, grunnet bank holliday. Har enda ikke helt forstått hvorfor de har det, men de har hvertfall fri ett par dager nå. Imorgen skal vi innom skolen en tur å få en omvisning og bli satt inn i det engelske skolesystemet, men skoledagene begynner ikke før på onsdag. Tror egentlig hele denne første uken er en slags kom i gang uke, så dagene skal gjenerelt være kortere denne uken. Før vi begynner helt ordentlig på mandag. 

Idag møttes vi alle på skolen klokken 11 for å få en omvisning rundt i byen. Jeg har funnet ut at jeg bor veldig sentralt. Bor rett over gaten til skolen, 5 minutter til byen, 2 minutter til nærmeste park og flere venner bor veldig nærme. Må si jeg er veldig fornøyd me både bo sted og hvordan huset ser ut. Jeg har nokk fått det fineste huset av oss alle, mest moderne og veldig stort.

I byen skulle jeg egentlig bare handle en jakke, fordi jeg klarte å forlate alle i Norge, men endte selvfølgelig opp med ett par sko og noe klær i tillegg. Vi fikk også prøvd ut KFC (fikk aldri med meg hva jeg bestilte, men maten var hvertfall god), og en veldig koselig kafé (har allerede fått kaffekort, og blir nokk stamkunder der). De som var her tidligere fortalte oss mye om hvor liten by Tauton var, og at det ikke var stort å finne på her. Så jeg ble positivt overrasket over sentrum. De hadde flere kjekke butikker, og jeg tror ikke jeg skal kjede meg der ved det første. 

Ettersom vi hadde vært i byen hadde vi også samling med nesten hele klassen hjemme hos meg. Det var flere så var misunnelig på mitt fine hus og store rom. Men flere av de andre har også fine og veldig engelsk koselige hus. 

Gleder meg til å få se skolen imorgen, og se hvordan det vil fungere!

- Malin

#Utveksling • Hege B
  01.09.2015 kl.11:59
  Legg ut bilder av huset/tour/rommet  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde