Min uke (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

3

Min ukeNokk en innholdsrik uke har gått. Denne uken har jeg blandt annet fått gått på kino, spist sushi, dratt på sykkelturer, tatt bilder til skoleprosjekt, sagt hade til flere venner (:(() og gått min siste dag på Bergeland (den norske skolen) for denne gang. Og nå er jeg klar for å reise til England på søndag. At jeg faktisk reiser på søndag er helt sykt å tenke på, det går virkelig bare ikke opp for meg. Både gruer meg til å reise fra alle, men gleder meg også enormt mye til å reise. Aner ikke hva jeg skal forvente og hva som kommer meg i møte i mitt kommende år i England, men er også det så gjør det så spennende å reise.
Imorgen må jeg også begynne med pakkingen, kjenner det blir vanskelig å skulle få plass til alt ned i en koffert.. Men satser på å få sendt bort eventuelle ting som ikke skulle få plass. 

- Malin • 28.08.2015 kl.00:13
  God natt ♡
  28.08.2015 kl.08:11
  Ha en flott tur og et fantastisk åt :)
  28.08.2015 kl.12:58
  Kat: Tusen takk!:))  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde