HVEM ER JEG? (Malin Bjelland)
Hjem Add Om meg Kontakt

2

HVEM ER JEG?

Hei!

Jeg heter Malin Bjelland, er 17 år og født og oppvokst i Stavanger.

Dette året skal jeg studere ved Sommerset College i England. I løpet av dette året skal jeg bo i en by helt sør i England som heter Taunton. Jeg går linjen medier og kommunikajson og valgte dette hovedsaklig for min interesse for foto og redigering av filmer, men har i løpet av mitt første skoleår som medie student også funnet interesse for grafisk design. Jeg håper at skoleåret i England kan hjelpe meg å finne ut hva jeg skal studere videre og lære meg mye nytt om disse emnene. Jeg reiser sammen med 15 andre norske medie elever, og 15 formgivnings elever. 

Jeg er en person som er veldig gla i å reise å oppleve nye steder og kulturer, og det var nokk dette som fikk meg til å melde meg som utvekslingsstudent. 

Utenfor området medie og reising er jeg også veldig gla i å trene, spille fotball, høre på musikk og være med venner.

  • 08.08.2015 kl.03:47
  Kjempe fin blogg, du er utrolig pen. God helg. Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)
  08.08.2015 kl.06:22
  Fin blogg :) ta gjerne en titt gjennom bloggen min  Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  Malin Bjelland

  Hei! Mitt navn er Malin, og jeg er en 17 år gammel jente fra Stavanger. I år skal jeg bo i England som utvekslingsstudent. På denne bloggen kommer jeg til å skrive om min reise og mine opplevelser

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde